Vrije toegang tot onze databank

Krijg toegang tot onze reinigings- en desinfectieoplossingen, werkinstructies en controlelijsten, desinfectiekaarten en uitgebreide brochures, door het formulier rechts in te vullen.


Onze plannen bieden oplossingen en maatregelen om de persoonlijke veiligheid van medewerkers en gasten te waarborgen. We bieden een overzicht van welke reiniging- en desinfectiemiddelen te gebruiken, type TASKI-machines, materialen en trainingen.

Ook geven we een korte opsomming van SARS-CoV-2 (Coronavirus) kenmerken en welke persoonlijke veiligheidsmaatregelen- en middelen ingezet kunnen worden. Of ga direct naar onze e-shop voor onze hand- en oppervlaktedesinfectiemiddelen.

Diversey E-shop

 

Wij zijn er om u te helpen

We helpen u graag om een ​​veiligere, schonere en gezondere ruimtes te creëren in uw (werk)omgeving, zeker in deze tijd met de COVID-19 pandemie; of dat nu een restaurant, (school)kantine, openbare wasruimte, keuken, gastenkamer, zwembad, receptie, lobby, trappenhuis, wasplaats, kantoor, vergaderruimte of winkel is.

Onze oplossingen en programma's zijn ontworpen om de kwaliteit van service, veiligheid en zorg voor gebruikers en bezoekers te verbeteren. Onze oplossingen integreren producten, processen, training en meetsystemen om risico's te verminderen, resultaten te verbeteren en de totale kosten te verlagen.

Hand- en oppervlaktedesinfectie? 

Het SARS-CoV-2 (Coronavirus) verspreidt zich voornamelijk van persoon tot persoon, hetzij door nauw contact met elkaar (binnen 1,5 meter) of door ademhalingsdruppels die worden verspreid wanneer een besmet persoon hoest of niest. Overdracht kan ook door een besmet oppervlak of voorwerp aan te raken en vervolgens de mond, neus of ogen aan te raken. Het reinigen van oppervlakken en desinfecteren van vaak aangeraakt oppervlakken en handdesinfectie is cruciaal om verspreiding tegen te gaan. 

 

Hoe het SARS Virus zich verspreid.

 

Hoe kan Diversey u helpen? 

Wij hebben uitgebreide en effectieve productoplossingen voor infectiepreventie en –bestrijding; hand- en oppervlaktedesinfectieproducten en reinigings- en hygiëneprotocollen, aangevuld met uitbraakprogramma’s.


Neem contact op